resim yok
07 Ekim 2008 - 00:00

“Kalpsiz Adam” isimli dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal kendisi gibi oyuncu aşkı Beren Saat ile evleneceklerini açıkladı. Özel hayatıyla ilgili ilk kez konuşan İnal duygularını şu sözlerle anlattı: “Bizim dizinin adı ’Kalpsiz Adam’ ama benim kalbim uzun zamandır dolu. Beren ile iyi ve mutlu giden bir ilişkimiz var. Hakkımızda çıkan haberleri okuyoruz ve şaşırıyoruz. Ben çok takmıyorum ama ailelerimiz sabahın köründe arayıp ’Ayrılmışsınız çok üzüldük’ diyorlar. Hatta bir kere annem aradı ’Evleniyormuşsunuz! Bizim haberimiz niye yok?’ dedi. Anneme ’Evlensem niye gazetecileri arayayım, ilk sana söylerim’ dedim. Evet Beren ile evlenmeyi istiyoruz ama bunu önce anneme söyleyeceğim.” Beyrut yolcusu Rolü gereği 10 kilo birden zayıfladığını söyleyen İnal, “Ihlamurlar Altında” dizisi sayesinde Arap ülkelerinden de teklifler aldığını belirtti. Bir mobilya firmasının reklamları için Beyrut’a gideceğini açıklayan ünlü oyuncu ne kadar kazandığı yolunda bir soruya “İyi para kazanıyoruz, bu doğru. Ancak öyle söylendiği gibi çok büyük paralar kazanmıyoruz” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin