resim yok
17 Haziran 2012 - 00:00

 

Önceki akşam “Beyaz Show”a konuk olan Kenan Doğulu, Beren Saat’e duyduğu büyük aşkı canlı yayında dile getirdi: “Aşığım, seviyorum. Keyfim çok yerinde...”
 
“Beyaz Show”, önceki akşam sezon finaliyle ekrandaydı. Bölümün konukları “Leyla ile Mecnun” dizisinden Müge Boz, “Behzat Ç.”nin Eda’sı Seda Bakan ve Kenan Doğulu oldu. Programa ünlü şarkıcının yaptığı aşk itirafı damga vurdu.
 
Beyazıt Öztürk’ün “Yeni albümün ‘Aşka Türlü Şeyler’de Beren Saat için yazdığın şarkılar var mı?” sorusu üzerine “Herkes istediği şarkıyı istediği şekilde duysun” deyip konuyu kapatmaya çalışan Doğulu, sonra kendini tutamayıp sözünü şöyle tamamladı: “Aşığım, seviyorum. Keyfim çok yerinde. Umarım bu durum şarkılarıma da yansıyordur.” 
 
Doğulu’nun özel hayatıyla ilgili itirafları ilerleyen dakikalarda da devam etti. “Sezen Aksu, Cem Yılmaz’ın düğününde bize ‘Siz o kadar ışık yayıyorsunuz ki, Türkiye’ye de umut verdiniz’ dedi. Bu çok hoşuma gitti. Çünkü günümüzde aşk ve romantizm ikinci plana atılmış durumda” diyen şarkıcı, Beren Saat aşkı yüzünden istikrarlı bir dizi takipçisi olduğunu da sözlerine ekledi: “Mecburen dizi izlemeye başladım. Artık pek çoğunu takip ediyorum.”
 
 
BU AŞK SANILANDAN ÇOK ÖNCE BAŞLADI        
 
Beyazıt Öztürk, canlı yayında bir sırrı izleyicilerle paylaştı. Beren Saat, Kenan Doğulu aşkının sanılandan daha önce başladığını belirten ünlü şovmen, “Biz Kenan ile Beren’in aşklarını çok önceden biliyorduk. Bu üç ya da beş ay önce başlamış bir şey değil. Kenan’ın set çıkışında beklediğini bilirim” dedi.
 
 
 
 
16 BİN TAKİPÇİ      
 
facebook.com / kenandogulu adresinin açılışını da “Beyaz Show” sırasında yapan Kenan Doğulu, ilk 10 dakikada 16 bin takipçi kazanarak bir rekora imza attı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin