"Ak sakallı dede"ye hapis cezası!

Ünlü oyuncu Köksal Engür ve eşi, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmaktan 10 ay hapis cezası aldı.

resim yok
06 Şubat 2015 - 17:06
Magazin

Geçmişte yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisinde "Ak sakallı dede" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Köksal Engür ile eşi Jale Engür, kullanmak üzere uyuşturucu bulundurmak suçundan 10 ay hapis cezasına mahkum oldu.
 
Ceza alan ünlü oyuncu ve eşi, daha önce sabıkaları bulunmaması sebebiyle cezalarının geri bırakılmasına (ertelenmesine) ve beş yıl boyunca denetim altında tutulmalarına karar verildi. 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, 17 sanık ile tutuksuz yargılanan tiyatro oyuncusu Köksal Engür ile eşi Jale Engür de avukatlarıyla birlikte katıldı. 
 

EŞİM SUÇLU DEĞİL

Son sözü sorulan Köksal Engür; evinde bulunan yaklaşık 1 kilogram esrar ile ilgili olarak "Uyuşturucuyu kendi ihtiyacım için satın aldım. Kimseye satmadım. Konumum, mesleğim ve gelirim itibariyle buna yapacak durumda değilim. Eşim ile ayrı evlerde oturuyoruz. Yakalan uyuşturucu bana aittir" sözleriyle yanıt verdi.
 
Sanık Eş Jale Engür ise, aynı şekilde "uyuşturucu kullandığını ancak kimseye satmadığını" ifade etti.
 

10 AY HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, Köksal Engür ile ayrı yaşadığı eşi Jale Engür hakkında, kullanmak amacıyla uyuşturucu bulundurmak suçundan 10 ay hapis cezası verdi. Ardından da sabıkları bulunmadığı için hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Engür çiftinin 5 yıl süreyle denetim altında tutulmasına karar verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin