resim yok
18 Nisan 2012 - 00:00

 

Kenan Doğulu, Beren Saat ile ilişkisi hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu. Doğulu, "Çok mutluyum, çok huzurluyum. Keyfim yerinde. Neşem, sağlığım, aşk hayatım dorukta" dedi
Kenan Doğulu, Aslan Max Ödülleri Töreni'nde "En İyi Erkek Şarkıcı" ödülünü aldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende ödülünü alan Doğulu, "Çocuklar dünyanın geleceği. Ben onları çok önemsiyorum. Hemen her albümümde onların hoşlanacağı tarzda şarkılar yapmaya çalışıyorum. İçimdeki çocuk ruhum onlarla beni kucaklaştırıyor" dedi.
 
Beren Saat ile ilişkisi hakkında da konuşan Doğulu, "İnsanın özel hayatındaki değişimler mutlaka işine yansıyor. İnsan huzurla yatıp, huzurla uyanırsa çok güzel olur. Çok mutluyum, çok huzurluyum. Keyfim yerinde. Neşem, sağlığım, aşk hayatım dorukta" diye konuştu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin