resim yok
18 Eylül 2012 - 00:00

 

Star TV'de bu akşam saat 20:00'de başlayacak olan dizi, iki düşman ailenin bitmeyen kavgasını ve silahların gölgesindeki imkansız bir aşk öyküsünü ekrana taşıyacak...
Diziler arenasına bu akşam, hikayesini Mahsun Kırmızıgül'ün kaleme aldığı “Babalar ve Evlatlar” da çıkacak. Dizi, iki düşman ailenin bitmeyen kavgasına ve silahların gölgesindeki imkansız bir aşk öyküsünü ekrana taşıyacak. 
Başrollerinde Murat Ünalmış, Ceren Hindistan, Sinan Tuzcu, Fatma Girik, Serdar Gökhan, Erol Demiröz, Taner Barlas ve Kevork Malikyan'ı izleyeceğimiz dizinin yönetmenliğini Cemal Şan yapıyor. Senaryosunu İlker Barış'ın kaleme aldığı dizide, iki düşman ailenin ve birbirini ölesiye seven çocuklarının öyküsü anlatılıyor. 
Dizinin ilk bölümünün özetine gelince: Eski kabadayılardan Aslan’ın oğlu Burhan, yine eski kabadayılardan Tahsin’in oğlu Eyyo’yu öldürmekten 12 yıl cezaevinde yatmıştır. Cezaevinden çıkışı yaklaştığında, Burhan’ın babası racon gereği Eyyo’nun babasına kan bedeli öder. Ancak her iki tarafta da, eski raconların hükmünü yitirdiğini düşünen evlatlar vardır. Cezaevi çıkışında Burhan’ı hem aileler arasındaki bu gerginlik ve hem de herkesin hayatını alt üst edecek bir aşk beklemektedir...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin