resim yok
08 Nisan 2011 - 00:00

 

Mavi Jeans'in 'Modada Jean rüzgarı! Çok Mu Çok Esiyoruz?' sloganlı yeni reklam filmi önümüzdeki hafta ekranda olacak.

 

Markanın yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ'a çekimlerde Brezilyalı model Guisela Rhein eşlik etti. İki gün süren reklam filmi çekimlerinin çok keyifli geçtiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Ekiple birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bir oyuncu olarak içinde yer almaktan heyecan duyduğum senaryolarla karşıma çıkıyorlar. Jean giymek benim için zaten vazgeçilmez, bu filmde bol bol giydim. Özel hayatımda araba kullanmayı çok seviyorum, çekimler sırasında, bir gece boyunca, araba kullandım. Her şey çok doğal geliştiği için, ben de rahat ve kendim gibiydim. Filmin arkasında, çok başarılı, dünya çapında profesyonel bir ekip var. Görüntüsüyle, hikayesiyle, müziğiyle ve esprileriyle bu film çok konuşulacak" dedi. Senaryosunu Ali Taran'ın yazdığı, yönetmenliğini Cemal Alpan'ın yaptığı reklam filminin çekimleri, Maslak, Beşiktaş tünel hattında ve Sapphire'in 47'inci katında gerçekleşti. İki aylık bir casting çalışması sonrasında seçilen Guisela Rhein, çekimler için Türkçe dersi aldı. Stil danışmanlığını dünyaca ünlü Carlo Alberto Pregnolato'nun yaptığı reklam filminin müziğiyse Jinlehouse-Ömer Ahunbay tarafından özel olarak hazırlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin