resim yok
16 Ekim 2011 - 00:00

 

Firar’ dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk, İranlı yönetmen Bahman Ghobadi’nin ‘Gergedanlar Mevsimi’ filminde Monica Bellucci’yle birlikte rol aldı.
 
İranlı yönetmen Bahman Ghobadi’nin ‘Gergedanlar Mevsimi’ adlı filminde rolaldınız. Nasıl gelişti bu süreç?
 
Filmin baş rolündeki karakterin hem gençliği hemde yaşlılığı var. Yaşlılığını İran’ın Yılmaz Güney’i olaraktanınan ve 33 yıldır ülkesinde yasaklı olan Behruz Vossoughi oynuyor. Ben de ona inanılmaz benziyorum. O nedenle İran’da çok meşhur muşum. Filmlerini izleyip hayran olduğum bir yönemenin filminde dilini bilmeden, senaryo olmadan sadece doğaçlama oynadım. Üstelik o filmde Monica Bellucci’yle bir likte rol aldım.
 
 Zaten o nedenle tanıdığım herkes sizden nefret ediyor...
 
En çokda erkekler değil mi?
Monica Bellucci benim çocukluğumdan beri izlediğim ve hayranı olduğum bir aktris. Tabi iki çok da beğendiğim bir kadın. Onunla oynamak benim için kıvanç verici bir durum. Ama Bahman Ghobadi’yle çalışmak benim için daha önemliydi. İnşallah seneye Cannes Film Festivali’nde yarışacağız.
 
‘MONİCA KOPLEKSSİZ BİRİ'
 
 İlk set gününüz ve Monica Bellucci karşınızda duruyor...
 
Ve ilk sahnemiz havuzda öpü şüpsarılmayla başlıyor.  
 
Kalbiniz hızlı hızlı atmaya başladı mı?
 
Çok heyecanlanmadım. Çünkü o tada dil yoktu. Konuşamadan havuz sahnesine geçtik. Rol gereği Monica Bellucci’nin bana ilgisinin daha fazla olması gerekiyordu. Herhalde kendimi çok şartladığım için doğal olmaya çalıştım ve cool davrandım.
 
Monica Bellucci’yi peşinizden koşturdunuz yani...
 
Çok eğlenceli değil mi? Ama rol gereği Monica Bellucci’yi peşimden koşturdum.
 
Sahne bittiğinde nasıldı?
 
Ben Türkiye’de bu kadar komplekssiz, özgüvenle, önyargısız ve amatör ruhuyla çalışan bir insan görmedim. Karın yağdığı ve soğuğun soğuk olduğu bir dönemde üzerimizde tişörtle saatlerce durduk. Hiç sesini çıkarmadı. Çok daha uçurumlar bekliyordum, yanıldım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin