resim yok
29 Nisan 2012 - 00:00

 

Geçtiğimiz ay eşi Murat Plevneli’den boşandıktan sonra, Mirgün Cabas’la yeni bir aşka yelken açan oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz akşam Arnavutköy balıkçısında Cabas’la başbaşa bir akşam yemeği yedi.
 
Gaztecilerin yokluğundan istifade kısa bir yürüyüş yapmak isteyen ikiliyi fark eden gazteciler Cabas ve Ünsal’da şok etkisi yarattı. 
 
Yoldan çevirdikleri ticari bir taksiyle gazetecilerden kaçmaya çalışan aşıklar, kaçış esnasında trafik ışıklarını hiçe saydılar. Buna rağmen sevgilisi Cabas tarafından eve bırakılırken bir kez daha basına yakalan Tuba Ünsal, medyaya ateş püskürdü.
 
‘’Evlilik yaptık ve medeni bir biçimde boşandık. Nerede hata yaptık anlamıyorum. Ayrıca şuan evimin önündesiniz. Evlendik pişman, boşandık bin pişman olduk... Allah Allahhh...’’ sözleriyle kendisini görüntüleyen kameralara sitem dolu sözler sarfeden Ünsal, ‘’Sayenizde hiçbirşeyi doğru düzgün yaşayamıyoruz. Ben bir anneyim. Çocuğuma karşı sorumluluklarım var. Aynı zamanda unutuyorsunuz ama ben bir bayanım. Hiçbir erkekle yemeğe çıkamayacak, flört edemeyecek miyim?’’ dedi.
 
Tüm bunlar yaşanırken orada olan ve sevgilisinin eve girmesini bekleyen Mirgün Cabas ise sessiz bir biçimde olan biteni izlemekle yetindi.     

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin