01 Aralık 2014 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
02 Aralık 2014 - 12:36
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Ulan İstanbul mu, Karadayı mı, Paramparça mı, Ötesiz İnsanlar mı, Aşkın Kanunu mu, 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk mu, Beni Affet mi, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, O Ses Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE 'KARADAYI' YİNE ZİRVEDE!

Tüm kişiler kategorisinde zirvede yer alan dizi bu hafta beklendiği üzere bir kez daha Karadayı olurken; yeni dizi Paramparça ise Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet'in ardından üçüncü sırada yer alarak ekran macerasına başladı.

Bu yapımların ardından sıralama şu şekilde oluştu: İki Dünya Arasında, O Ses Türkiye, Ulan İstanbul, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Bu Tarz Benim, Ece Üner ile Show Haber ve Star Ana Haber.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk yeni gününde 38. sırada yer alırken, TRT 1 'in yeni dizilerinden Aşkın Kanunu ise 56. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

AB kategorisinde zirve sıralaması şöyle oluştu: O Ses Türkiye, Karadayı, Paramparça, Ece Üner ile Show Haber, Bu Tarz Benim ve Ulan İstanbul.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk bu kategoride 22. sırada yer alırken; Ötesiz İnsanlar 31. ve Aşkın Kanunu 43. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

YENİ DİZİ 'PARAMPARÇA'YI YAKINDNA TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin