01 Haziran 2014 Pazar reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
02 Haziran 2014 - 11:59
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güneşi Beklerken mi, Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Bir Yusuf Masalı mı, Hatasız Kul Olmaz mı, Survivor mı?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.


İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ BU HAFTA FARKLI!

Fox'un yeni sezon dizilerinden O Hayat Benim istikrarlı grafiğini sürdürmeye devam ediyor. Dizi, bu hafta başarısını katladı ve tüm kişilerde en çok izlenen dizi oldu. O Hayat Benim, genel klasmanda ise Survivor'ın ardından ikinci sırada yer aldı.

STV'nin çok izlenen dizilerinden Küçük Gelin bu hafta O Hayat Benim'in yakın takipçisi durumunda kaldı. Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Güneşi Beklerken dizi sıralamasında sonraki sırada yer alıyor.

atv'nin yeni dizilerinden Hatasız Kul Olmaz ise bu hafta biraz daha gerileme göstererek günü 32. sırada tamamladı. TRT 1 dizisi Bir Yusuf Masalı ise 58. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB'DE DİZİLERİN LİDERİ!

AB kategorisinde Survivor, ABD-Türkiye Hazırlık Karşılaşması, O Hayat Benim, Hükümet Kadın ve Güneşi Beklerken zirvede sıralanan yapımlar.

Ankara'nın Dikmen'i (tekrar), Küçük Gelin, Çocuklar Duymasın (tekrar) ve Karagül (tekrar) zirvedeki yapımların takipçisi oldular.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİGNLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin