01 Haziran 2016 Çarşamba reyting sonuçları

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Volkan Küçükel
02 Haziran 2016 - 10:35
Reyting

Diriliş Ertuğrul mu, Survivor mı, Kara Sevda mı, Poyraz Karayel mi, yeni dizi No: 309 mu?

İşte reytingler... Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? 

Diziler.com  ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE AYNI

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul bu hafta da zirveyi kimselere bırakmadı. Önümüzdeki hafta ekranlara gelecek bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanan dizide merakla beklenen soruların cevabını 08 Haziran Çarşamba akşamı alacağız.

Diriliş Ertuğrul'un hemen ardından beklendiği gibi Survivor gelirken dün akşamı şok edici gelişmelerin habercisi bir final sahnesiyle noktalayan Kara Sevda sıralamada 3. oldu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sürpriz konuk oyuncu olarak karşımıza çıktığı Poyraz Karayel sonraki sırada yer alırken, Demet Özdemir ve Furkan Palalı ikilisini bir araya getiren Fox'un yeni yaz dönemi dizisi No: 309 yayın hayatına zorlu Çarşamba akşamında 8. sıradan giriş yaparak başladı.

'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' AB'DE RAKİPSİZ!

Diriliş Ertuğrul her hafta olduğu gibi AB kategorisinde rakiplerinin uzak ara önünde. Sonraki sıralama ise tüm kişilerle aynı doğrultuda: Survivor, Kara Sevda ve Poyraz Karayel.

Fox TV'nin yenisi No: 309 bu kategoride de 8. sırada yer alıyor.

Detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin