01 Temmuz 2016 Cuma reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

Volkan Küçükel
02 Temmuz 2016 - 15:33
Reyting

Arka Sokaklar mı, Galler-Belçika Euro 2016 karşılaşması mı, Güldür Güldür Show Çocuk mu, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi mi?

Ekranlarda Cuma gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' ZİRVEDE TEK BAŞINA!

Son dönemde yaptığı yeni çıkışla dizilerin zirvesinden inmeyen Arka Sokaklar dün akşam yaptığı sezon finaliyle yine en çok konuşulan yapım olurken genel sıralamada da günün en çok izlenen programı olmayı başardı. Hüsnü Çoban ve Rıza Baba olaylarının ardından bu kez hastanede patlayan bomba sonrası bizleri yeni sezonda neler bekliyor, merakla bekliyor olacağız...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel, Güldür Güldür Show Çocuk ve Galler-Belçika Euro 2016 karşılaşmasının canlı yayını listenin diğer sıralarını paylaşan yapımlar oldular.

AB'DE EURO 2016 ZİRVEDE!

AB kategorisinde listenin zirvesinde sıralanan yapımlar şöyle: Galler-Belçika Euro 2016 karşılaşmasının canlı yayını, Arka Sokaklar, Güldür Güldür Show Çocuk ve yabancı sinema Hedefe Kilitlen.

Survivor Panorama ve Fox Ana Haber diğer sıraları paylaşan programlar oldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Arka Sokaklar 'Ekip, hain saldırıdan kurtulabilecek mi?' (Sezon finali):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin