02 Aralık 2016 Cuma reyting sonuçları

Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, Aşk ve Mavi mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı? Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Volkan Küçükel
03 Aralık 2016 - 12:13
Reyting

Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, Aşk ve Mavi mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı, O Ses Türkiye mi, haber bültenleri mi, Güldür Güldür Show mu?

Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'AŞK VE MAVİ' BU HAFTA DA ZİRVEDE!

Ekran macerasına başlamasıyla birlikte kısa sürede zirveye çıkan atv'nin yenisi Aşk ve Mavi istikrarlı grafiğini sürdürerek bu hafta da listenin birinci sırasında yer aldı. Arka Sokaklar bu diziyi yakın takibini sürdürüyor.

Kiralık Aşk 7. sırada yer alırken; beklenen izlenme oranlarına çıkamayıp daha da gerileyen Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. ve TRT'nin Sevda Kuşun Kanadında'sı ise 53. sırada kendilerine yer bulabildi.

AB'DE ZİRVE MÜCADELESİ!

O Ses Türkiye ve Güldür Güldür Show'un genel sıralamada ilk iki sırada yer aldıkları bu kategoride Kirakık Aşk en çok izlenen dizi olurken; Arka Sokaklar ve Aşk ve Mavi art arda sıralanıyorlar.

Muhteşem Yüzyıl Kösem beklentilerin uzağında 16. sırada yer alırken, Sevda Kuşun Kanadında ise 32. sırada günü kapadı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Aşk ve Mavi' 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin