02 Ekim 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
03 Ekim 2014 - 10:50
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kocamın Ailesi mi, Aramızda Kalsın mı, 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk mu, İki Dünya Arasında mı, Hayat Ağacı mı, Küçük Kıyamet mi, Elif mi, Beni Affet mi, Güldür Güldür Show mu?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' ALIŞTIĞI YERDE!

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan beklendiği üzere bir kez daha 'Kurtlar Vadisi Pusu' oldu. Ekranlara yeni kanalında dönen dizi ekran macerası boyunca alışkın olduğu zirveye bir kez daha kuruldu.

Kocamın Ailesi ise istikrarlı grafiğini korurken, Tottenham Hotspur-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşması canlı yayınının hemen arkasında zirvenin takipçisi oldu.

Diğer sıraları paylaşam yapımlar ise şöyle: Güldür Güldür Show, Star Ana Haber, İki Dünya Arasında, Beni Affet, Aramızda Kalsın.

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk günü 32. sırada tamamlarken, TRT 1 'in yenilerinden Hayat Ağacı ise bu hafta daha da gerileyerek 60. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve mücadelesi çok daha çetin geçiyor.

Tottenham Hotspur-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşması canlı yayınının hemen ardından Kurtlar Vadisi Pusu ve Fox TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi oldukça yakın rakamlarla diziliyor.

Güldür Güldür Show, Aramızda Kalsın, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Beni Affet, Star Ana Haber, Kanal D Haber ve Müge Anlı ile Tatlı Sert diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin