resim yok
03 Mayıs 2013 - 00:00

Diziler arasındaki rekabette hangi yapım zirvede? İntikam mı, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Galip Derviş mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişiler dizi kategorisinde İntikam rakiplerinin önünde!

Tüm kişilerde gecenin en çok izlenen programı Benfica-Fenerbahçe UEFA Kupası yarı final rövanş karşılaşması olurken, diziler arası rekabette ise İntikam gecenin birincisi oldu. Dizinin bu birinciliği almasında kuşkukuz en büyük rakibi Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmemiş olması büyük etkendi. Kurtlar Vadisi Pusu (özel), Zengin Kız Fakir Oğlan ve Galip Derviş listede diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

AB'de tablo benzer!

AB kategorisinde zirvede yine İntikam alırken, sıralamada değişiklikler var. Dizinin takipçileri sırasıyla şöyle: Galip Derviş, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Kurtlar Vadisi Pusu (özel)

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps6dfc78ed.png [reklam]  photo 2_zps6c0130cd.png

 

01 MAYIS 2013 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

İNTİKAM'DA Yağmur'un şaşırtan değişimi! Tıkla-izle!

 

GALİP DERVİŞ'te olayın sırrı nasıl çözüldü? Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin