02 Mayıs 2017 Salı reyting sonuçları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Anne mi, final bölümüyle O Hayat Benim mi, Hayat Şarkısı mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi? Reyting yarışında Salı gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
03 Mayıs 2017 - 10:31
Reyting

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Anne mi, final bölümüyle O Hayat Benim mi, Hayat Şarkısı mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi?

Reyting yarışında Salı gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE ZİRVEDE TABLO AYNI!

Tüm kişilerde bu hafta da benzer bir tabloyla karşı karşıyayız. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da zirvedeki yerini korurken, Star TV'nin Anne'si bu dizinin en yakın takipçisi olarak ikinci sıradaki yerini aldı.

Hayat Şarkısı birkaç sıralık yükselişle 9. sırada yer alırken; 131 bölümlük ekran serüveni dün akşam ekranlara gelen final bölümüyle sona eren O Hayat Benim 15. ve geç vakitte yayınlanmaya devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem ise 77. sırada günü tamamladı.

17-05/03/anne-dizisi.jpg

'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' AB'DE DE ZİRVEDE!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu kategoride de günün birincisi olurken, Anne yine bu dizinin en yakın takipçisi.

Hayat Şarkısı 7., final bölümüyle O Hayat Benim 23. ve AB'de daha çok izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 48. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Zara "Yarim Senden Ayrılalı" - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67. Bölüm:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin