03 Eylül 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
04 Eylül 2014 - 12:03
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güzel Köylü mü, Kara Para Aşk mı, Benim Adım Gültepe mi, Danimarka-Türkiye Euro 2016 Hazırlık Karşılaşması mı, O Ses Çocuklar mı, Beni Affet mi, Deniz Yıldızı mı, İki Dünya Arasında mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE REKABET KIZIŞIYOR!

Yaz tatilinden dönen diziler ve ekran macerasına yeni başlayan dizilerin reyting listelerine girmeye başlamasıyla birlikte reyting mücadelesi iyice kızışmaya başladı. İlerleyen haftalarda kanallar arası rekabet iyice heyecan kazanacak gibi görünüyor.

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım yeni rakiplerine rağmen bir kez daha Güzel Köylü oldu. Böylelikle hem dizi kategorisinde hem de genel klasmanda liderliği alan Güzel Köylü bir başarıya daha imza attı.

Gizem Karaca'yı ekranlara geri döndüren dizinin takipçileri ise şöyle sıralandı:

Danimarka-Türkiye Euro 2016 hazırlık karşılaşması, atv'nin ikinci sezonuyla ekranlara geri dönen dizisi Kara Para Aşk, Kanal D'nin yenisi Benim Adım Gültepe ve Beni Affet.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirvede pek bir değişiklik olmadığını görüyoruz. Güzel Köylü dizi kategorisinde yine zirvedeki yerini korurken, genel klasmanda ise Danimarka-Türkiye Euro 2016 hazırlık karşılaşmasının ardından ikinci sırada yer aldı.

Kara Para Aşk ve Benim Adım Gültepe dizileri Güzel Köylü'nün takipçileri olurken diğer sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: O Ses Çocuklar, Beni Affet, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin