03 Kasım 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güneşi Beklerken mi, Babam Sınıfta Kaldı mı, Küçük Gelin mi, Sana Bir Sır Vereceğim mi, Bir Erkek Bir Kadın mı, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi?

resim yok
04 Kasım 2013 - 12:12
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güneşi Beklerken mi, Babam Sınıfta Kaldı mı, Küçük Gelin mi, Sana Bir Sır Vereceğim mi, Bir Erkek Bir Kadın mı, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ?

Tüm kişilerde genel klasmanda Star TV'nin iddialı yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye bu hafta da zirvede yer alırken, bu yapımı takip eden diziler sırasıyla STV'nin yeni dizilerinden Küçük Gelin ve Kanal D dizisi Güneşi Beklerken oldu. Kısacası bir kez daha geçmiş haftalara benzer bir tablo ortaya çıktı. Sana Bir Sır Vereceğim, Çocuklar Duymasın (tekrar), MedCezir (tekrar) ve Babam Sınıfta Kaldı ise bu yapımların ardından gelen diziler oldular.

 

AB'DE DİZİLERİN LİDERİ GÜNEŞİ BEKLERKEN!

AB kategorisinde Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Güneşi Beklerken yakın aralarla sıralandı. Küçük Gelin, Sana Bir Sır Vereceğim, Çocuklar Duymasın (tekrar), Bir Erkek Bir Kadın ve Babam Sınıfta Kaldı zirvedeki yapımların takipçileri oldular.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 


[reklam]

 

31 EKİM GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin