resim yok
04 Nisan 2013 - 00:00

Hangi yapım zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Sakarya Fırat mı?

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Muhteşem Yüzyıl lider, takipçisi yine çok!

Tüm kişilerde Star'ın sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl liderliği bu hafta da kimselere bırakmazken, Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizilerinden Merhamet ikinci sırada yer aldı. TRT1'in izlenme oranlarındaki istikrarlı dizisi Sakarya Fırat ve Kanal D'nin bir başka dizisi Kuzey Güney sonraki sıraları paylaştılar. Show TV'nin tek dizisi Pis Yedili ise bu haftayı da 6.lıkla kapattı.

AB'de tablo benzer!

AB kategorisinde lider değişmezken Muhteşem Yüzyıl'ı yine Merhamet takip etti. Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve Beni Affet ise diğer sıraları paylaşan yapımlar oldu.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps34d8959e.png [reklam]  photo 2_zps935b582d.png

 

Kuzey'den 'Belalım' şarkısını dinlemek için tıkla!

 

Sakarya Fırat - 141. bölümden özel klip sizlerle!

 

İşte MUHTEŞEM YÜZYIL'ın yeni oyuncusu! Tıkla-öğren!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin