03 Şubat 2017 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Yıldızlar Şahidim mi, yeni dizi Dayan Yüreğim mi? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
04 Şubat 2017 - 11:42
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Yıldızlar Şahidim mi, yeni dizi Dayan Yüreğim mi?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' ZİRVEYİ SEVDİ!

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasına ismini yazdıran Arka Sokaklar tam bir istikrar abidesi! Dizi, tüm kişilerde haftalardır süren liderliğini bu haftaya da taşıdı. Aşk ve Mavi her zamanki gibi ikinci sırada yer alıp Arka Sokaklar'ı yakın takibini sürdürdü.

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan'ın paylaştığı Fox'un yeni dizisi Dayan Yüreğim ilk bölümüyle listeye 19. sıradan giriş yapıp çok parlak bir başlangıç yapamazken; Star TV'nin yeni dizilerinden Yıldızlar Şahidim ise bu hafta biraz gerileyerek 23. sırada kendine yer buldu. Bu dizinin de fazla uzun ömürlü olmayacağını söyleyebiliriz.

17-02/04/arka-sokaklar-kanal-d.jpg

Düşük izlenme oranları ile yayın hayatını sürdüren Sevda Kuşun Kanadında ise geçen haftaki gibi 68. sırada günü tamamladı.

AB'DE ZİRVE YARIŞINDA HANGİ YAPIM ÖNDE?

Survivor ve Güldür Güldür Show'un ilk iki sırada yer aldığı AB kategorisinde Arka Sokaklar 3. sırada yer alıp AB kategorisinin en çok izlenen dizisi oldu.

17-02/04/ask-ve-mavi-atv.jpg

Aşk ve Mavi geçen haftaya göre birkaç sıra yükselişle 8., Yıldızlar Şahidim 18. ve yeni dizi Dayan Yüreğim 19. sırada yer aldılar.

Sevda Kuşun Kanadında daha iyi sonuçlar aldığı bu kategoride 24. sırada yer aldı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Arka Sokaklar' 428. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin