04 Eylül 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
05 Eylül 2014 - 12:12
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kocamın Ailesi mi, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Beni Affet mi, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı mı, Metro mu, Hababam Sınıfı Tatilde mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERE 'KOCAMIN AİLESİ' DAMGA VURDU

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım bir kez daha Kocamın Ailesi oldu. Böylelikle hem dizi kategorisinde hem de genel klasmanda liderliği alan Kocamın Ailesi rakiplerine fark attı.

Fox TV'nin sevilen dizisinin takipçileri ise şöyle sıralandı:

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı (Y.S), Hababam Sınıfı Tatilde (T.S), Güldür Güldür Show (tekrar), Beni Affet, Metro (Y.S), İki Dünya Arasında ve Deniz Yıldızı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirvede pek bir değişiklik olmadığını görüyoruz.

 

Kocamın Ailesi yine zirvedeki yerini korurken, bu yapımın takipçileri Güldür Güldür Show (tekrar) ve Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı (Y.S).

Metro (Y.S), Hababam Sınıfı Tatilde (T.S), Beni Affet, Ece Üner ile Show Haber, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Muhteşem Yüzyıl (tekrar), Karayip Korsanları Siyah İncinin Laneti (Y.S) diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin