resim yok
05 Nisan 2013 - 00:00

Diziler arasındaki rekabette hangi yapım zirvede? İntikam mı, Galip Derviş mi, Zengin Kız Fakir Oğlan mı?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Fenerbahçe'yi İntikam takip etti!

Tüm kişilerde Fenerbahçe-Lazio karşılaşması beklendiği gibi en çok izlenenlerin zirvesinde yer alırken, diziler arası rekabette ise İntikam rakiplerine uzak ara fark yaptı! Zengin Kız Fakir Oğlan, Kurtlar Vadisi Pusu özel bölüm, Unutma Beni ve Galip Derviş ise İntikam'ın takipçisi oldular.

AB'de yine çekişme var!

AB kategorisinde diziler arası rekabet biraz daha birbirine yakın şekilde sürüyor. İntikam'ı bu kategoride en yakın takip eden dizi, kanalın bir diğer yapımı Galip Derviş olurken, bu iki dizinin takipçileri ise şöyle sıralandı: Zengin Kız Fakir Oğlan, İntikam (özet), Kurtlar Vadisi Pusu özel ve Beni Affet.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsf195e8ce.png [reklam]  photo 2_zps926b9515.png

 

İntikam'da Emre'nin romantik evlilik teklifini izlemek için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin