05 Aralık 2013 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Kurtlar Vadisi: Pusu mu, İntikam mı, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, İnadına Yaşamak mı?, Benim Hala Umudum Var mı, Aramızda Kalsın mı, Firuze mi, Umutsuz Ev Kadınları mı, Ötesiz İnsanlar mı, Çocuklar Duymasın mı, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı?

resim yok
06 Aralık 2013 - 10:52
Reyting

Hangi diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Kurtlar Vadisi Pusu mu, İntikam mı, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, İnadına Yaşamak mı?, Benim Hala Umudum Var mı, Aramızda Kalsın mı, Firuze mi, Umutsuz Ev Kadınları mı, Ötesiz İnsanlar mı, Çocuklar Duymasın mı, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE BELLİ!

Kurtlar Vadisi Pusu, geçtiğimiz hafta verdiği aranın ardından dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı ve bu bölümüyle zirveyi yeniden geri aldı. Aramızda Kalsın, Beni Affet, Arka Sokaklar (tekrar), Zengin Kız Fakir Oğlan, İki Dünya Arasında ve Benim Hala Umudum Var sonraki sıraları paylaşan diziler oldu. İntikam 18., Show TV'nin yenisi Firuze ise 30. sırada yer aldı.

 

AB'DE ZİRVE AYNI

Tüm kişilerde olduğu gibi bu kategoride de Kurtlar Vadisi Pusu zirvede! Aramızda Kalsın, Zengin Kız Fakir Oğlan, Beni Affet, Benim Hala Umudum Var, İnadına Yaşamak, İntikam ve Umutsuz Ev Kadınları diğer sıraları paylaştılar. Firuze bu kategoride ise 26. sırada yer aldı.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ:

 


 [reklam]

 

04 ARALIK 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin