resim yok
06 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Umutsuz Ev Kadınları mı, Farklı Desenler Feride mi, Aşk Emek İster mi, Ali Ayşe'yi Seviyor mu, Avrupa Avrupa mı, Bir Erkek Bir Kadın mı? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor lider, dizi kategorisinde ise sıkı rekabet var!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının zirveyi paylaştıkları dün akşam, dizi kategorisine bakıldığında Fox ekranlarında yayınlanan Ali Ayşe'yi Seviyor, Show TV'nin yeni dizilerinden Aşk Emek İster ve STV'nin Farklı Desenler Feride dizilerinin yakın aralarla zirvede yer aldıkları görülüyor. Umutsuz Ev Kadınları, Galip Derviş (tekrar), Avrupa Avrupa, Yağmurdan Kaçarken (tekrar), Yalan Dünya (tekrar) ve Bir Erkek Bir Kadın ise sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

AB sıralamasında dizi kategorisinde Umutsuz Ev Kadınları ve Bir Erkek Bir Kadın zirvede!

AB grubunda dizi kategorisinde Umutsuz Ev Kadınları ve Bir Erkek Bir Kadın sırasıyla zirvede yer alırken, Ali Ayşe'yi Seviyor ve Aşk Emek İster ikilisi ise bu dizilerin takipçisi oldular. Geri kalan sıralama ise şöyle: Yalan Dünya (tekrar), Galip Derviş (tekrar), İntikam (tekrar) ve Avrupa Avrupa.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps972a72f5.png [reklam]  photo 2_zps4dbd9023.png

 

GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜNÜN REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOR'dan büyük sürpriz videosunu izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin