05 Mayıs 2017 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, İstanbullu Gelin mi? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
06 Mayıs 2017 - 10:44
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, İstanbullu Gelin mi?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'AŞK VE MAVİ' BU HAFTA DA DİZİLERİN ZİRVESİNDE!

İmkansız bir aşkın kahramanları Ali ve Mavi'nin hikayesini ekranlara taşıyan atv'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi bu hafta da günün birincisi oldu.

Türker İnanoğlu yapımcılığındaki Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi'nin en yakın takipçisi olarak ikinci sıradaki yerini aldı.

Star TV'nin İstanbullu Gelin'i 5. ve Sultan Abdülhamid Han'ın son 13 yıllık padişahlık dönemini ekranlara taşıyan TRT 1 'in Payitaht Abdülhamid'i 8. sırada günü tamamladılar.

17-05/06/payitaht-abdulhamid-10-bolum-fotografi.jpg

AB'DE DİZİLERİN ZİRVESİNE 'İSTANBULLU GELİN' ÇIKTI!

Özcan Deniz ve Aslı Enver'i buluşturan Star TV dizisi İstanbullu Gelin ekran macerasına başladığından bu yana ilk kez dizilerin zirvesine çıktı! Bu kategoride sürekli olarak zirvede görmeye alıştığımız Payitaht Abdülhamid yakın arayla bu dizinin en yakın takipçisi.

Aşk ve Mavi 4. ve Arka Sokaklar 7. sırada kendilerine yer buldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Payitaht Abdülhamid' 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin