resim yok
06 Nisan 2013 - 00:00

Hangi yapım zirvede? Huzur Sokağı mı, Arka Sokaklar mı, Dila Hanım mı, Karagül mü?

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte SBT ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde lider değişmedi!

Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi geceyi yine zirvede bitiren yapım olurken, rakiplerine deyim yerindeyse uzak ara fark yaptı! Star TV'nin Dila Hanım'ı ve ATV'nin Huzur Sokağı ise dizi kategorisinde sonraki sıraları paylaştılar. Fox'un geçen hafta ekran macerasına başlayan dizisi Karagül ise bu hafta 7. sırada kendine yer buldu.

AB'de dizilerin lideri bu kez Arka Sokaklar

Tüm kişiler sıralamasında lider olan Arka Sokaklar, AB grubunda da yanı tarifeyi uyguladı! Fragmanıyla merak uyandıran bölüm beklendiği gibi gecenin en çok izlenen yapımı oldu.Huzur Sokağı, Dila Hanım, Böyle Bitmesin, Unutma Beni ve Behzat Ç. Bir Anakara Polisiyesi ise sonraki sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps58b1c3b9.png [reklam]  photo 2_zpsd3ff9b9b.png

 

04 Nisan 2013 Perşembe reyting sonuçlarını hatırlamak için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin