06 Ocak 2017 Cuma reyting sonuçları

Dizilerin tekrar bölümleri mi, Buz Devri mi, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı mı, Oğlan Bizim Kız Bizim mi, haber bültenleri mi? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
07 Ocak 2017 - 17:45
Reyting

Dizilerin tekrar bölümleri mi, Buz Devri mi, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı mı, Oğlan Bizim Kız Bizim mi, haber bültenleri mi?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' TEKRARIYLA ZİRVEDE!

Aşk ve Mavi, Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Sevda Kuşun Kanadında gibi dizilerin yeni bölümlerinin ekranlara gelmediği günün birincisi Arka Sokaklar'ın tekrar yayını oldu.

Show Ana Haber, Güldür Güldür Show'un tekrarı, atv Ana Haber ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber sonraki sıraları paylaştılar.

Yabancı sinema Buz Devri Erime Başlıyor 6., Türk sineması Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 9. ve günün bir diğer Türk sineması Oğlan Bizim Kız Bizim 10. sırada günü tamamladılar.

AB'DE ZİRVE MÜCADELESİ!

AB kategorisinde Güldür Gldür Show'un tekrar yayını, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve yabancı sinema Buz Devri Erime Başlıyor ilk üç sırayı paylaşan yapımlar.

Türk sineması Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ve günün bir diğer Türk sineması Oğlan Bizim Kız Bizim sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Sevda Kuşun Kanadında' 21. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin