resim yok
07 Temmuz 2014 - 10:58
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güneşi Beklerken mi, Çılgın Dersane Üniversitede mi, O Ses Çocuklar mı, Çarkıfelek mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ?

Tüm kişiler genel klasmanda üst sıralar şöyle oluştu: O Ses Çocuklar, Çarkıfelek, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar, Prof. Dr. Hatipoğlu ile Sahur, Güzel Köylü (tekrar), AROG ve Güneşi Beklerken.

Show TV'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı dizilerinden Çılgın Dersane Üniversitede ise total listesinde 13. sırada yer aldı. Dizi, geçtiğimiz haftayı 16. sırada tamamlamıştı.

 

AB'DE DİZİLERİN LİDERİ!

AB kategorisinde O Ses Çocuklar, Güneşi Beklerken, Çarkıfelek, Güldür Güldür Show (tekrar), Kanal D Haber, AROG, Güzel Köylü (tekrar) ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar zirvede sıralanan yapımlar.

Galip Derviş (terkar), Kocamın Ailesi (tekrar) ve Kiraz Mevsimi (tekrar) zirvedeki yapımların takipçisi diziler oldular.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin