07 Ekim 2016 Cuma reyting sonuçları

Arka Sokaklar mı, Bana Sevmeyi Anlat mı, Kiralık Aşk mı, Kaçın Kurası mı, Sevda Kuşun Kanadında mı? Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Volkan Küçükel
08 Ekim 2016 - 11:30
Reyting

Arka Sokaklar mı, Bana Sevmeyi Anlat mı, Kiralık Aşk mı, Kaçın Kurası mı, Sevda Kuşun Kanadında mı, haber bültenleri mi, Güldüy Güldüy Show Çocuk mu?

Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'ARKA SOKAKLAR' YİNE ZİRVEDE!

Kanal D'nin istikralı dizisi Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara geri dönmesinden bu yana zirvedeki yerini korumayı sürdürüyor. Dizi, bu hafta da Kiralık Aşk'ın önünde ilk sırada.

Fox'un Bana Sevmeyi Anlat'ı tüm kişilerde beşinci sırada yer alarak bu dizilerin takipçisi durumunda.

Sevda Kuşun Kanadında 44. ve Rengarenk'in yeni kadrosu ve yeni ismiyle kaldığı yerden devamı olan Kaçın Kurası ise bu hafta daha da gerileyerek 70. sırada yer alabildi.

AB'DE YİNE 'KİRALIK AŞK' ZİRVEDE!

AB kategorisinde Kiralık Aşk bu hafta da zirvede yer alırken, Arka Sokaklar onu takip eden dizi.

Ban Sevmeyi Anlat bu dizilerin ardında 3. sırada yer alırken; Sevda Kuşun Kanadında 24. ve Kaçın Kurası ise 45. sırada kendine yer bulabildi.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Arka Sokaklar' 412. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin