07 Mayıs 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
08 Mayıs 2014 - 11:57
Reyting

Hangi diziler ve programlar zirvede?

Muhteşem Yüzyıl mı, Ankara'nın Dikmen'i mi, Not Defteri mi, Kızılelma mı, Hıyanet Sarmalı mı, Sevdaluk mu, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı, Ziraat Türkiye Kupası finali mi?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVEDEKİ DİZİ DEĞİŞMEDİ!

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Star TV'nin reyting rekorları kıran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl bir kez daha uzak ara önde dizi kategorisinde günün birincisi oldu. Dizi, genel sıralamada ise Ziraat Türkiye Kupası final maçının ardından ikinci sırada yer aldı.

Kanal D'nin yeni dizilerinden Ankara'nın Dikmen'i, Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet ve her geçen hafta reyting listelerinde üst sıralara yükselen Not Defteri bu dizinin takipçileri durumunda.

Kızılelma 15., Sevdaluk 22. ve Hıyanet Sarmalı ise 24.sırada günü tamamlayan diziler.

 

AB KATEGORİSİNDE DURUM NASIL?

AB kategorisinde sıralamada küçük değişiklikler var: Muhteşem Yüzyıl bu kategoride de dizi sıralamasında liderliğini pekiştirirken; Ziraat Türkiye Kupası final maçının ardından genel sıralamada ise ikinci sırada yer aldı.

Ankara'nın Dikmen'i, Beni Affet, Bir Erkek Bir Kadın (tekrar), Not Defteri, Sevdaluk, Kızılelma ve Deniz Yıldızı diğer sıraları paylaşan yapımlar.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

GEÇEN HAFTA (28 NİSAN-04 MAYIS) EN ÇOK İZLENEN DİZİLER HANGİLERİ OLDU?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin