resim yok
08 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor, dizi kategorisinde ise Umutsuz Ev Kadınları geceyi zirvede bitirdi!

Dizi kategorisine bakıldığında Fox'un yeni sezon transferi Umutsuz Ev Kadınları ve STV dizisi Farklı Desenler Feride önceki haftalardan alışık olduğumuz üzere gecenin en çok izlenen dizileri olurken, Star TV'nin Bir Erkek Bir Kadın'ı bu dizileri takip etti. Değişen yayın saatiyle Tozlu Yollar ise bu hafta 16. sıraya geriledi.

AB sıralamasında dizi kategorisinde Umutsuz Ev Kadınları ve Bir Erkek Bir Kadın zirvede!

AB grubunda dizi kategorisinde Umutsuz Ev Kadınları ve Bir Erkek Bir Kadın ikilisi yakın rakamlarla zirvede yer alırken Avrupa Avrupa, Galip Derviş (tekrar), Merhamet (tekrar) ve Tozlu Yollar ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpse3c5d108.png [reklam]  photo 2_zpsb7e698ed.png

 

Geçtiğimiz Pazar gününün reyting tablosunu hatırlamak için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin