07 Temmuz 2017 Cuma reyting sonuçları

Şevkat Yerimdar mı, Show TV'nin yeni dizilerinden Kalp Atışı mı, Tatlı Bela mı, Çarkıfelek mi? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
08 Temmuz 2017 - 12:48
Reyting

Şevkat Yerimdar mı, Show TV'nin yeni dizilerinden Kalp Atışı mı, Tatlı Bela mı, Çarkıfelek mi?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ŞEVKAT YERİMDAR' YİNE ZİRVEDE!

Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Fox'un sevilen komedisi Şevkat Yerimdar istikrarlı ekran grafiğini sürdürerek bir kez daha günün en çok izlenen yapımı olayı başardı.

Öykü Karayel ve Gökhan Alkan ikilisini buluşturan Show TV'nin yeni dizilerinden Kalp Atışı ikinci bölümüyle 2. sırada kendine yer buldu.

Çarkıfelek, Tatlı Bela ve Fox Ana Haber sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

17-07/08/evkat-yerimdar-7-bolum-fotograf-1499507021.jpg

AB'DE ZİRVE DEĞİŞMEDİ!

AB kategorisinde de Fox'un Şevkat Yerimdar'ı zirvede yer alırken; Show TV'nin Kalp Atışı dizisi Şevkat Yerimdar'ın en yakın takipçisi oldu.

Kanal D Ana Haber, yabancı sinema Terminatör Kurtuluş ve yabancı sinema Indiana Jones Krsital Kafatası Krallığı sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kalp Atışı' 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin