08 Ekim 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Rüzgarın Kalbi mi, İlişki Durumu: Evli mi, Tatlı İntikam mı, Kertenkele Yeniden Doğuş mu, Seksenler mi? Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
09 Ekim 2016 - 11:00
Reyting

Rüzgarın Kalbi mi, İlişki Durumu: Evli mi, Tatlı İntikam mı, Kertenkele Yeniden Doğuş mu, Seksenler mi, O Ses Türkiye mi?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

DİZİLERDE ZİRVE YİNE 'RÜZGARIN KALBİ'NİN!

TV8'in müzik eğlence-yarışma programı O Ses Türkiye'nin zirvede yer aldığı listenin ikinci sırasında Fox Tv'nin Rüzgarın Kalbi dizisi yer alıyor. Dizi, böylelikle kendi kategorisinde rakiplerini geride bırakarak geçen haftaki gibi ilk sırada yer aldı.

Kertenkele Yeniden Doğuş 5., Tatlı İntikam 7., Seksenler 8., ve İlişki Durumu: Evli 10. sırada bu dizilerin takipçisi durumunda.

AB KATEGORİSİNDE 'SEKSENLER'

AB kategorisinde dizilerin zirvesinde bu hafta da dönem komedisi Seksenler yer aldı. Dizi, O Ses Türkiye'nin ardından genel sıralamada ikinci sırada yer aldı.

Tatlı İntikam geçen haftaki gibi bu kategoride zirveyi yakından takip ederken, Rüzgarın Kalbi yakın arayla bu dizilerin bir diğer takipçisi oldu.

İlişki Durumu: Evli 18. sıraya gerilerken; atv'nin Kertenkele'si de düşüş yaşayarak günü 22. sırada tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Tatlı İntikam' 26. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin