08 Eylül 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Küçük Gelin mi, Her Şey Yolunda, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı?

resim yok
09 Eylül 2013 - 11:27
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Küçük Gelin mi, Her Şey Yolunda, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ?

Tüm kişilerde genel klasmanda Kanal D'nin sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir zirvede yer alırken, bu yapımı iki dizi yakından takip etti: Babam Sınıfta Kaldı ve ekran macerasına yeni başlayan Küçük Gelin. Show TV'nin komedi dizisi Her Şey Yolunda ise bu yapımların ardından günü dördüncü sırada tamamladı.

 

AB'YE YİNE BABAM SINIFTA KALDI DAMGASI!

AB kategorisinde hem dizi sıralamasında hem de genel klasmanda Babam Sınıfta Kaldı bu hafta da zirvenin sahibi oldu. Seksenler (tekrar) 3., Her Şey Yolunda 7. sırada yer aldı. Çocuklar Duymasın (tekrar), Fatih Harbiye (tekrar) ve Küçük Gelin ise dizi sıralamasında sonraki yerleri paylaştılar.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 


[reklam]

 

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin