08 Eylül 2014 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
09 Eylül 2014 - 11:28
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Ulan İstanbul mu, Kaçak Gelinler mi, Kadim Dostum mu, Beni Böyle Sev mi, Ötesiz İnsanlar mı, O Ses Çocuklar mı, Beni Affet mi, Deniz Yıldızı mı, İki Dünya Arasında mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE BİR KEZ DAHA 'ULAN İSTANBUL'

Dizi kategorisinde bu hafta da Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler'in reyting mücadelesi nefes kesti!

Tüm kişiler kategorisinde zirvede yer alan dizi bu hafta da Ulan İstanbul olurken, Reaksiyon ile yer değiştirip artık başka günde karşımıza çıkacak olan Kaçak Gelinler bu diziyi yakından takip etti.

Bu yapımların ardından sıralama şu şekilde oluştu: Beni Affet, Güldür Güldür Show (tekrar), Star Ana Haber, Karadayı (tekrar), Deniz Yıldızı ve İki Dünya Arasında.

Fox TV'nin yeni dizilerinden Kadim Dostum bu haftayı da 12. sırada tamamladı. TRT1'in ekranlara geri dönen dizisi Beni Böyle Sev ise 24. sırada yer aldı.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

AB kategorisinde zirve değişmedi. Ulan İstanbul bu kategoride de zirvede yer alırken, tüm kişilere oranla en yakın takipçisiyle farkı daha da açmış durumda.

İkinci sırada yer alan Kaçak Gelinler'in ardından gelen yapımlar ise şöyle: Güldür Güldür Show (tekrar), Beni Böyle Sev, O Ses Çocuklar. Kadim Dostum 14., Deniz Yıldızı ise 15. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin