08 Temmuz 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
09 Temmuz 2014 - 12:28
Reyting

Hangi diziler ve yapımlar zirvede?

Güllerin Savaşı mı, Ruhumun Aynası mı, Brezilya-Almanya FIFA 2014 Dünya Kupası Karşılaşması mı, Çarkıfelek mi?


İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu?

'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların dünkü reyting karnesi...

 

EN ÇOK İZLENEN YAPIM HANGİSİ OLDU?

İlk sezonu boyunca elde ettiği izlenme oranlarıyla haftalık reyting listelerinde de zirveden düşmeyen Kanal D dizisi Küçük Ağa'nın da sezon finali yapmasıyla Salı günleri artık farklı bir tabloyla karşı karşıyayız.

TRT-1'de ekranlara gelen Dünya Kupası Karşılaşmalarında gerçekleşen Brezilya - Almanya maçı AB listesinde aldığı 43,01 share ile 1.sırada yer alırken Total listesinde aldığı 30,72 share ile yine zirvede.

Kanal D'de ekranlara gelen Güllerin Savaşı dizisi AB listesinde aldığı 14,85 share ile 2. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 14,08 share ile 3. sırada yer aldı.

Yine Kanal D'de ekranlara gelen Çarkıfelek programı AB listesinde aldığı 15,94 share ile 4. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 16,51 share ile 2. oldu.

Star TV'de ekranlara gelen yarışma programı Mehmet Ali Erbil'le Eyvah Düşüyorum AB listesinde aldığı 9,84 share ile 11. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 8,33 share ile 14. oldu.

 

RUHUMUN AYNASI DA AÇILIŞ YAPTI!

Fox TV'nin yeni dizisi Ruhumun Aynası AB listesinde aldığı 7,88 share ile 18. olurken Total listesinde aldığı 7,26 share ile 20. sırada yer aldı.

Atv'de ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster AB listesinde aldığı 6,34 share ile 21.sırada yer alırken Total listesinde aldığı 7,61 share ile 18. oldu.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin