08 Temmuz 2017 Cumartesi reyting sonuçları

Kanatsız Kuşlar, Şevkat Yerimdar ve Ateşböceği'nin tekrar yayınları mı, Tatlı Bela mı Çarkıfelek mi, Çocuktan Al Haberi Ünlüler mi, Güldür Güldür Show mu? Ekranlarda Cumartesi günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
09 Temmuz 2017 - 10:43
Reyting

Kanatsız Kuşlar, Şevkat Yerimdar ve Ateşböceği'nin tekrar yayınları mı, Tatlı Bela mı Çarkıfelek mi, Çocuktan Al Haberi Ünlüler mi, Güldür Güldür Show mu?

Ekranlarda Cumartesi günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL OLUŞTU?

Güldür Güldür Show tekrar yayınıyla günün en çok izlenen programı olurken; Çarkıfelek, Çocuktan Al Haberi Ünlüler, Tatlı Bela ve Show Ana Haber sonraki sıraları paylaştılar.

Türk sineması Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Ateşböceği (tekrar), Kanatsız Kuşlar (tekrar) ve Fox Ana Haber Hafta Sonu daha sonra sıralanan yapımlar.

17-07/09/kanatsiz-kuslar-4-bolum-fotograf.jpg

AB'DE ZİRVE AYNI!

AB kategorisinde Güldür Güldür Show'un tekrar yayını ile Çocuktan Al Haberi Ünlüler yakın aralarla zirveyi paylaştılar.

Türk sineması Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Çarkıfelek, Türk sineması Oğlan Bizim Kız Bizim ve İstanbul Muhafızları sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Şevkat Yerimdar' 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin