09 Nisan 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
10 Nisan 2014 - 11:21
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Muhteşem Yüzyıl mı, Kara Para Aşk mı, Ankara'nın Dikmen'i mi, Kızılelma mı, Hıyanet Sarmalı mı, Sevdaluk mu, Not Defteri mi, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVEDEKİ YAPIM DEĞİŞMEDİ!

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Star TV'nin dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl bir kez daha uzak ara önde günün birincisi oldu. Dizi, genel klasmanda da zirvede yer aldı.

 

Yeni dizilerden Ankara'nın Dikmen'i ve Kara Para Aşk ikilisi geçtiğimiz haftalardaki gibi bu dizinin takipçileri durumunda.

Not Defteri 11., Sevdaluk 16., Hıyanet Sarmalı 17. ve Kızılelma ise 24. sırada günü tamamladı.

 

AB KATEGORİSİNDE DURUM NASIL?

AB kategorisinde sıralamada küçük değişiklikler var: Muhteşem Yüzyıl bu kategoride de liderliğini pekiştirirken; Ankara'nın Dikmen'i bu diziyi takip eden yapım. Kara Para Aşk, Beni Affet, Sevdaluk, Not Defteri, Unutma Beni ve Kızılelma diğer sıraları paylaşan yapımlar.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

08 NİSAN 2014 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin