09 Temmuz 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede yer aldı?

resim yok
10 Temmuz 2014 - 11:25
Reyting

Hangi diziler ve programlar zirvede?

Güzel Köylü mü, Çarkıfelek mi, Vay Arkadaş mı, Eyvah Düşüyorum mu, Hollanda-Arjantin karşılaşması mı?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

ZİRVENİN SAHİBİ

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Star TV'nin reyting rekorları kıran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın final yapması ve güçlü kadrosuyla ilk sezonunda ilgi gören Kara Para Aşk'ın sezon finali yapması nedeniyle Çarşamba günleri artık farklı bir tabloyla karşı karşıyayız.

Gizem Karaca'yı ekranlara geri döndüren 'Güzel Köylü' yeni bölümüyle de tüm kişiler diziler kategorisinde zirvede kalmaya devam etti. Yapım, genel klasmanda ise Hollanda-Arjantin FIFA 2014 Dünya Kupası yarı final karşılaşmasının canlı yayınının hemen ardından ikinci sırada yer aldı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

TRT-1'de ekranlara gelen Dünya Kupası Karşılaşmalarında gerçekleşen Hollanda - Arjantin maçı AB listesinde aldığı 50,15 share ile 1.sırada yer alırken Total listesinde aldığı 36,02 share ile yine zirvede.

Kanal D'de ekranlara gelen Güzel Köylü dizisi AB listesinde aldığı 23,58 share ile 2. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 30,58 share ile 2. sırada yer aldı.

Yine Kanal D'de ekranlara gelen Çarkıfelek programı AB listesinde aldığı 20,37 share ile 3. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 15,78 share ile 3. oldu.

Star TV'de ekranlara gelen X Factor: Star Işığı AB listesinde aldığı 10,73 share ile 7. sırada yer alırken Total listesinde 8,14 share ile 14.sırada yer aldı.

Star TV'de ekranlara gelen yarışma programı Mehmet Ali Erbil'le Eyvah Düşüyorum AB listesinde aldığı 10,87 share ile 12. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 10,52 share ile 8. oldu.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin