'1 Erkek 1 Kadın' sürprizlerle geri dönüyor!

'1 Erkek 1 Kadın' dizisi geri dönüyor...

resim yok
10 Temmuz 2014 - 10:00
Magazin

'1 Erkek 1 Kadın' dizisi geri dönüyor...

Ağustos ayında ekranlarda…


1 Erkek 1 Kadın yeni bölümleri yayınlanacak mı? 1 Erkek 1 Kadın hangi kanalda yayınlanacak? 1 Erkek 1 Kadın yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

 

Son gelişmeler şöyle:

 

YENİ KANALINDA BAŞLIYOR

Ülkemizin en başarılı uyarlama işleri arasında yer alan '1 Erkek 1 Kadın' yeni kanalında yeniden başlıyor!

Uzun yıllar Türkmax'te yayınlandıktan sonra Star TV'ye geçen dizi, geçen sezon Star'daki bölümleriyle 138, toplam olarak 375. bölümüyle final yapmıştı.

 

TWITTER'DAN BİLGİ VERDİ

Dizinin iki başrol oyuncusundan Demet Evgar, Twitter'dan dizinin çekimlerinin Ağustos ayında yeniden başlayacağını duyurdu.

Ayrıca Evgar, attığı tweette heyecanını da belirtti.

 



'1 Erkek 1 Kadın' yeni bölümleriyle, yeni kanalında, yakında FOX'ta!

 

DİZİ HAKKINDA

2008’de başlayan, kadınlarla erkekler arasındaki ilişkileri komik ve samimi bir üslupla anlatan '1 Erkek 1 Kadın' kısa sürede fenomen haline geldi. Demet Evgar ile Emre Karayel'in başrollerini paylaştıkları program; her yaştan kadın ve erkek izleyiciye hitap ediyor.[reklam]

İlişkiler ile ironik bir biçimde dalga geçen format, ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor.

1 Erkek 1 Kadın'ın orijinali, 'Love Bugs' adı ile Kanada'da yayınlanmaya başladı. Daha sonra Fransa, İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, İsveç, Portekiz, İspanya, Rusya, Hollanda, Meksika, Litvanya, Lübnan, Letonya, İsrail, Yunanistan, Almanya, Belçika, Kanada'ya uyarlanarak yayına girdi.

 

Her yayınlandığı ülkede çok başarılı olup bir fenomen haline gelen program hiçbir kategoriye girmedi ve farklı, özgün bir iş olarak yıllarca ekranda kaldı. Fransa da üstün bir başarı yakalayan formatın Türkiye'de yakaladığı başarı yayınlandığı ülkeler arasında ikinci sırada yer alıyor. Yayınlandığı platform nedeni ile sosyal medya ve internette de aldığı başarı oranı dünyada birçok alanda farklı birincilikler getirdi 1 Erkek 1 Kadın'a…

 

 

DEMET EVGAR İLE SARP LEVENDOĞLU'NUN ŞOK KARŞILAŞMASI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin