resim yok
08 Eylül 2011 - 00:00

 

1 Kadın 1 Erkek'i Zeynep ile Ozan yepyeni bölümleri ile hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.
Son 3 yıldır aşkları, kavgaları, kıskançlıkları ve olur olmaz hobileri ile Türkiye'nin en çok takip edilen 1 Kadın 1 Erkek'i Zeynep ile Ozan yepyeni bölümleri ile hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.
Türkiye'nin en ilgi çeken aşk komedisi 1 Kadın 1 Erkek dizisinin sevilen çifti Zeynep ile Ozan, 3.sezonun sonunda uzun yıllardır devam eden ilişkilerini, tam da ne zaman evlenecekler diye beklenirken ayrılık ile noktaladılar.
Dizinin 4.sezonunda, Zeynep ve Ozan'ı ayrı karelerde ayrı hayatlarda mı izleyeceğiz? Bu aşk böyle biter mi? Yoksa kader onları tekrar bir araya getirir mi?
Tüm bu soruların cevaplarını merakla bekleyenler için, 1 Kadın 1 Erkek yepyeni bölümleri ile 19 Eylül 2011'de yeniden Türkmax ekranlarında? 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin