resim yok
02 Nisan 2013 - 00:00

'1 Kezban 1 Mahmut' fragmanıyla rekora koşuyor !

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan 1 Kezban 1 Mahmut adlı yeni internet dizisi, sosyal medyada kısa sürede yoğun bir ilgi gördü.

 

Yayınlandıktan sadece 3 gün sonra 200.000 kişi tarafından fragmanı izlenen dizi, Türkiye'nin yeni fenomeni olma yolunda ilk sinyallerini vermeye başladı. Dizinin en dikkat çekici özelliği ise interaktif (etkileşimli) olması.

NEDİR BU İNTERAKTİF?

Sürekli gelişen teknolojinin getirdiği interaktif video özelliğini kullanan dizi, seyirciye senaryoya müdahale etme olanağı sunuyor.

 

Sistemin çalışma prensibi ise şöyle: dizinin belirli yerlerinde seyirciye olayların gidişatı ile ilgili seçenekler sunuluyor. İzleyici bu seçeneklerden birisine tıklayarak tercihini yapıyor. Tercih yapıldıktan sonra ise dizinin akışı bu tercih doğrultusunda devam ediyor.

 

 

Böylelikle izleyici kimi zaman Kezban'ın kimi zaman da Mahmut'un yerine düşünüp, onların adına karar vererek yaşanabilecek farklı ihtimalleri görebilme olanağına sahip oluyor.

İZLEYİCİ İSTERSE SANSÜRLÜYOR!

Diziyi izlemeye başlamadan önce izleyicilere sunulan ilk seçenek sansürle ilgili. Bu seçenek sayesinde seyirci diziyi ister sansürlü isterse sansürsüz izleyebiliyor.

 

1 Kezban 1 Mahmut - Fragman (Türkiye'nin ilk interaktif dizisi) Tanıtım Videosu

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin