10 Ekim 2016 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, Babam ve Ailesi mi? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
11 Ekim 2016 - 15:18
Reyting

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, Babam ve Ailesi mi?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'İÇERDE' EN ÇOK İZLENEN DİZİ

Çağatay Ulusoy'u ekranlara geri döndüren Show TV'nin yeni dizisi İçerde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da listenin en üstünde!

Kırgın Çiçekler ikinci sıradaki yerini korurken, Star TV'nin Paramparça'sı yedinci ve Kanal D'nin Babam ve Ailesi sekizinci sırada yer aldı.

TRT 1'in Hangimiz Sevmedik'i geçen haftaki gibi 28. sırada günü tamamladı.

AB'DE 'İÇERDE' YİNE RAKİPSİZ!

İçerde, AB kategorisinde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakiplerinin oldukça önünde! Kırgın Çiçekler bu diziyi takibini sürdürürken, Babam ve Ailesi bu kategoride 4. sırada.

Paramparça bu hafta 17. sıraya gerileyip AB kategorisindeki istikrarsız grafiğini sürdürürken; Hangimiz Sevmedik 19. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kırgın Çiçekler' 55. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin