10 Eylül 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
11 Eylül 2014 - 12:34
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güzel Köylü mü, Kara Para Aşk mı, Benim Adım Gültepe mi, Yılanların Öcü mü, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, O Ses Çocuklar mı, Beni Affet mi, Deniz Yıldızı mı, İki Dünya Arasında mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE REKABET KIZIŞIYOR!

Yaz tatilinden dönen diziler ve ekran macerasına yeni başlayan dizilerin reyting listelerine girmeye başlamasıyla birlikte reyting mücadelesi iyice kızışmaya başladı. İlerleyen haftalarda kanallar arası rekabet iyice heyecan kazanacak gibi görünüyor.

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım yeni rakiplerine rağmen bir kez daha Güzel Köylü oldu. Böylelikle hem dizi kategorisinde hem de genel klasmanda liderliği alan Güzel Köylü bir başarıya daha imza attı.

Gizem Karaca'yı ekranlara geri döndüren dizinin takipçileri ise şöyle sıralandı:

Show TV'nin iddialı dizilerinden Yılanların Öcü, atv'nin ikinci sezonuyla ekranlara geri dönen dizisi Kara Para Aşk, Kanal D'nin yenisi Benim Adım Gültepe, Beni Affet, İki Dünya Arasında ve Zengin Kız Fakir Oğlan.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirvede büyük değişiklikler olmadığını görüyoruz. Güzel Köylü dizi kategorisinde yine zirvedeki yerini korurken, Kara Para Aşk bu kategoride ikinci sırada yer alıyor ve zirveyi oldukça yakından zorladığı görülüyor.

Benim Adım Gültepe bu dizilerin takipçisi olurken diğer sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: O Ses Çocuklar, Zengin Kız Fakir Oğlan, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve Yılanların Öcü.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin