10 Eylül 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Rüzgarın Kalbi ne kadar izlendi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
11 Eylül 2016 - 15:20
Reyting

Rüzgarın Kalbi mi, Çarkıfelek mi, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi, haber bültenleri mi, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz mu, yabancı sinema Karate Kid mi?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'RÜZGARIN KALBİ' YİNE ZİRVEDE!

Fox TV'nin ekran macerasına başladığı günden bu yana zirvede olan dizisi Rüzgarın Kalbi bu hafta da yine ilk sırada yer aldı. Yabancı sinema Karate Kid ve bir diğer yabancı sinema Şaşkın Hırsızlar bu dizinin takipçileri oldu.

Çarkıfelek, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE AYNI!

AB kategorisinde zirvede ilk üç sıra tüm kişilerdekine benzer. Rüzgarın Kalbi ilk sırada. Yabancı sinema Şaşkın Hırsızlar ve diğer yabancı sinema Karate Kid bu dizinin takipçileri.

Show Ana Haber, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz, yabancı sinema Hobbit Beklenmedik Yolculuk ve Yetenek Sizsiniz Türkiye sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Rüzgarın Kalbi' 4. bölüm 'Evlen benimle':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin