10 Şubat 2014 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? Reyting sonuçları...

resim yok
11 Şubat 2014 - 11:14
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

 

Karadayı mı, Beni Böyle Sev mi, Her Sevda Bir Veda mı, Küçük Kıyamet mi, Çocuklar Duymasın mı, Asayiş BerkKemal mi?, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Beni Affet mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE HANGİ DİZİ ÖNDE?

atv'nin iddialı dizisi Karadayı bu sezon da dizi sıralamasında liderlik koltuğundan düşmüyor. Dizi, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve X Factor Star Işığı gibi iddialı yarışma programlarını geride bırakarak genel klasmanda da ilk sırada yer aldı. Beni Affet, İki Dünya Arasında, Deniz Yıldızı, Arka Sokaklar (tekrar), Unutma Beni, Her Sevda Bir Veda, Çocuklar Duymasın, Beni Böyle Sev (26.) ve Asayiş BerkKemal (27.) diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

 

AB'DE DE KARADAYI FARKI!

AB kategorisinde zirvede benzer bir tabloyla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Karadayı, X Factor Star Işığı, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Beni Affet ve Kim Milyoner Olmak İster sırasıyla zirvede yer alan yapımlar. Sonrasında gelen diziler ise sırasıyla şöyle: Deniz Yıldızı, Her Sevda Bir Veda ve Beni Böyle Sev.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 

[reklam]

 

09 ŞUBAT 2014 PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin