10 Temmuz 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi diziler ve yapımlar zirvede?

resim yok
11 Temmuz 2014 - 11:23
Reyting

Hangi diziler ve programlar zirvede?

Kardeş Payı mı, Kocamın Ailesi mi, Güldür Güldür Show mu, Çarkıfelek mi, Eyvah Düşüyorum mu?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu?

 

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

HANGİ YAPIMLAR ZİRVEDE?

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show AB listesinde aldığı 17,68 share ile 1.sırada yer alırken Total listesinde 14,6 share ile zirvede.

Kanal D'de ekranlara gelen Çarkıfelek programı AB listesinde aldığı 17,5 share ile 2. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 14,83 share ile 3. oldu.

Kanal D'de ekranlara gelen Kardeş Payı dizisi AB listesinde aldığı 15 share ile 3. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 10,59 share ile 9. sırada yer aldı.

 

'KOCAMIN AİLESİ' TOTALDE ZİRVEDE!

Fox TV'nin yeni dizisi Kocamın Ailesi AB listesinde aldığı 13,78 share ile 5. sırada yer alırken Total listesinde aldığı 15,09 share ile 1.oldu.

Atv'nin yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster AB listesinde aldığı 13,85 share ile 6.olurken Total listesinde aldığı 10,67 share ile 10. oldu.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin