resim yok
26 Aralık 2008 - 00:00

Adanalı'nın Yunan kızı Sofia'yı canlandıran Serenay Sarıkaya henüz 17 yaşında ama dizideki rol yeteneğiyle pek çok tecrübeli isme taş çıkarıyor. Yaz aylarında, atv'de yayınlanan 'Limon Ağacı' dizisinde başrol oynayan Sarıkaya; genç yaşına rağmen şimdiden hedeflerini belirlemiş, oyunculuk konusunda çok hırslı... "Oyuncu olmak için yaratılmışım. Serenay Sarıkaya ismini tüm dünyanın öğrenmesini istiyorum" diye konuşan oyuncu, 'Adanalı'nın setinde en iyi anlaştığı kişinin ise Oktay Kaynarca olduğunu söylüyor. Dizide babasını canlandıran Kaynarca'ya karşı oluşturduğu büyük hayranlığını gizlemeyen Sarıkaya şöyle konuşuyor: "İyi ki tanımışım onu. Çekim yaparken aramızda o kadar değişik bir enerji oluyor ki, mutluluktan, gülmekten çekim yapamıyoruz bazen. Değişik bir enerjiyle çalışıyoruz..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin