11 Haziran 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
12 Haziran 2014 - 10:58
Reyting

Hangi diziler ve programlar zirvede?

Muhteşem Yüzyıl mı, Kara Para Aşk mı, Ankara'nın Dikmen'i mi, Not Defteri mi, Ağlatan Dans mı, Kızılelma mı, Hıyanet Sarmalı mı, Gölgedekiler mi, İki Dünya Arasında mı, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

ZİRVEDE VEDA ETTİ!

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Star TV'nin reyting rekorları kıran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl hafızalara kazınacak final bölümüyle bir kez daha dizi kategorisinde günün birincisi oldu.

Kanal D'nin bu sezonki yeni komedi dizilerinden Ankara'nın Dikmen'i, Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet ve güçlü kadrosuyla ilgi gören Kara Para Aşk bu dizinin takipçileri durumunda.

Not Defteri 7., Kızılelma 9. ve Hıyanet Sarmalı 24. sırada günü tamamlayan diziler.

Show TV'nin yeni dizisi Ağlatan Dans ikinci bölümüyle 28. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB KATEGORİSİNDE DURUM NASIL?

AB kategorisinde sıralamada küçük değişiklikler var: Muhteşem Yüzyıl bu kategoride de dizi sıralamasında zirvede. Kara Para Aşk ve Ankara'nın Dikmen'i ikilisi yine zirveyi takipte.


Beni Affet, Deniz Yıldızı, MedCezir (tekrar), Kızılelma, Not Defteri ve Arka Sokaklar (tekrar) ise diğer sıralaları paylaşan diziler oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin