11 Kasım 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
12 Kasım 2014 - 13:29
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Ağa mı, Kaderimin Yazıldığı Gün mü, Kaçak mı, Seksenler mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı, Unutma Beni mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Deniz Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL?

Tüm kişiler kategorisi dizi sıralamasında günü önde kapatan yapım bu kez Kaderimin Yazıldığı Gün oldu. Salı günleri zirvede görmeye alıştığımız Küçük Ağa bu hafta az farkla ikinci sırada.

Sonraki sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: Beni Affet, Kaçak, Star Ana Haber, Ece Üner ile Show Haber, O Ses Türkiye, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve İki Dünya Arasında.

TRT 1'in sevilen dönem dizisi Seksenler ise bu haftayı 18. sırada tamamladı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve yarışında ufak değişiklikler var!  O Ses Türkiye, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Küçük Ağa zirve mücadelesinde üst sıralarda yer alan yapımlar.

Seksenler, Kelebeğin Rüyası (T.S), Star Ana Haber, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve Bu Tarz Benim sonradan gelen yapımlar.

Kaçak bu kategoride 17. sırada yer alıyor.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin